VIDEO Bărbat de 300 de kilograme, din Buzău, mort în ambulanţa pentru victime multiple care urma să-l ducă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buzoian de 300 de kilograme, din comuna Cochirleanca, a murit luni după-amiază într-o autospecială a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Bărbatul se simţea rău de câteva zile şi pentru că nu a putut fi dus la spital cu o ambulanţă normală, a fost cerută de la Bucureşti o ambulanţă pentru victime multiple. Victima de 41 de ani avea probleme cardiace, din cauza obezităţii.

Bărbatul de 41 de ani s-a simţit rău în ultimele zile, astfel că medicul său de familie a solicitat o ambulanţă care să-l transporte la spital pentru investigaţii medicale amănunţite, după ce corpul acestuia începuse să se umfle.

Din cauza greutăţii prea mari, aproximativ 300 de kilograme, pacientul nu a putut fi preluat de ambulanţă, echipajul SAJ cerând sprijin, în cele din urmă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău. 

Aici s-a luat decizia ca transportarea victimei să se facă cu o autospecială pentru victime multiple, trimisă de la Bucureşti.

La sosirea echipajului din Capitală, bărbatul era conştient, însă se simţea foarte rău. Bolnavul a fost preluat din casă şi condus cu mare greutate în autospecială, fiind susţinut pe braţe de cinci paramedici, targa nesuportând o greutate mai mare de 180 de kilograme.

La scurt timp după ce a fost introdus în autospecială, bărbatului i s-a făcut rău, un medic efectuând manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute. După două ore, a fost declarat decesul pacientului.

Potrivit rudelor bărbatului de 300 de kilograme, acesta a avut întotdeauna probleme cu greutatea, afecţiunea agravându-se în momentul în care i-a murit mama, în urmă cu circa zece ani.

Bărbatul de 41 de ani nu era căsătorit şi locuia împreună cu tatăl său, trăind dintr-un ajutor social. El avea probleme cardiace, dar şi alte afecţiuni provocate de greutatea mult prea mare la care ajunsese.

Citeşte şi:

Un pensionar din Buzău a murit într-un autobuz, sub ochii călătorilor

                                       Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite