Bani falşi, plasaţi pe piaţa buzoiană. Un patron a fost înşelat de două ori în doar câteva luni

Bani falşi, plasaţi pe piaţa buzoiană. Un patron a fost înşelat de două ori în doar câteva luni

Falsificatorii au folosit bancnote false de 50 şi 100 de lei

Un fenomen care părea că s-a stins la Buzău a redevenit de actualitate. Este vorba de prezenţa banilor falşi pe piaţă. Un patron din Buzău le-a semnalat poliţiştilor că, zilele recute, câţiva indivizi au cumpărat produse din magazinul său cu bani falşi. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale sunt pe urmele infractorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În numai câteva luni, magazinul unui comerciant din cartierul buzoian Dorobanţi a fost călcat două ori de către persoane care au încercat să plaseze bani falşi pe piaţă.
 
Dacă la primul incident, produs anul trecut, vânzătoarele au fost păcălite, de această dată femeile au fost bine instruite de către patron. Acestea au fost sfătuite să verifice toate bancnotele mari cu care plătesc clienţii pentru a nu se mai repeta isprava. Aşa au reuşit femeile să-şi dea seama cu cine au de-a face şi au anunţat Poliţia.
 
Între timp, patronul şi-a montat şi camere video şi spune că poliţia este pe urmele răufăcătorilor, aceştia fiind filmaţi în momentul în care au folosit banii falşi.
 
În această perioadă, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au declanşat o anchetă, fiind vizat un grup infracţional de falsificatori, cu ramificaţii în mai multe judeţe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: