Băi terapeutice, în oferta de Paşte a unui complex hotelier din Sărata Monteoru

Băi terapeutice, în oferta de Paşte a unui complex hotelier din Sărata Monteoru

Preţul pentru pachetul de Paşte este de 590 de lei de persoană

Românii se pregătesc pentru concediul de Paşte iar majoritatea unităţilor de cazare îi atrag cu oferte culinare deosebite. La excepţii se încadrează şi un complex balnear din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, care le oferă turiştilor mai mult decât mâncare bună şi atmosferă de sărbătoare: tratamente pentru întreţinere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru minivacanţa de Paşte, complexul situat în centrul staţiunii turistice Sărata Monteoru, oferă trei nopţi de cazare, între 30 aprilie şi 3 mai 2021, cu pensiune completă şi meniu special pentru Ziua de Paşti.
 
”În plus, avem un pachet wellness cu acces la sala de kinetoterapie, alături de unul dintre specialiştii noştri. Oferim, de asemenea, masaj limfatic, masaj cu pietre jad şi electrostimulare”, spune Octavian Posea, managerul complexului Ceres.
 

Cât costă pachetul de Paşte

 
Preţul pentru pachetul de Paşte este de 590 de lei de persoană, cazarea si celelalte servicii fiind gratuite pentru copiii sub 6 ani. 
 
Aproape toate locurile au fost rezervate încă din primele zile de la anunţarea ofertei pe pagina de Facebook a hotelului.
 
Complexul Ceres este administrat de Ministerul Muncii şi folosit pentru tratament, recuperare sau recreere. Procedurile aplicate turiştilor în baza de tratament balnear sunt monitorizate de medici. „De ce sunt bune băile de aici? În primul rând pentru concentraţia salină, care este complexă. Compoziţia apei este polimorfă, unică aş zice. Omul beneficiază de băi cu apă încălzită la 37 de grad, în cadă sau la bazin", spune medicul George  Szep, specialist din cadrul complexului Ceres.
 
Apa sărată de la Monteoru are numeroase proprietăţi terapeutice. Băile saline de aici sunt indicate pentru cei care au afecţiuni reumatismale inflamatorii şi degenerative, afecţiuni ale ţesuturilor moi, nevroză astenică, nevralgii şi diverse neuropatii.
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările