Autoturism în flăcări, la scurt timp după ce a fost scos din service

Autoturism în flăcări, la scurt timp după ce a fost scos din service

Panică în această dimineaţă, la marginea municipiului Buzău. Un autoturism a luat foc din senin, pe strada Stadionului, cel mai probabil din cauza unui incendiu la instalaţia electrică a maşinii. Din fericire, n-au fost victime, iar pompierii au stins în scurt timp incendiul.

Ştiri pe aceeaşi temă


Autoturismul se afla parcat pe strada Stadionului, în momentul în care au izbucnit incendiul. Proprietarul maşinii a văzut din casă cum din maşina ies flăcări şi a sunat imediat la 112. 

La faţa locului a intervenit o autospecială de stingere şi un echipaj de prim ajutor. Pompierii au stins in scurt timp incendiul, care se manifesta  la instalaţia electrică a motorului. 

Politiştii au deshis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările in care a luat foc autoturismul.

Mai târziu, un autocamion ce transporta un utilaj a luat foc pe raza localităţii Sălcioara, comuna Ghergheasa. Incendiul s-a manifestat în cabina autocamionului. 

Pentru stingerea lui au acţionat două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri din Râmnicu Sărat. Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al ISU Buzău, nu sunt victime în acest incendiu.
citeste totul despre: