Tâlharul celor doi bătrâni din Gherăseni a fost reţinut de poliţiştii buzoieni

Tâlharul celor doi bătrâni din Gherăseni a fost reţinut de poliţiştii buzoieni

Tâlharul care a snopit în bătaie o familie de bătrâni din Gherăseni a fost identificat de poliţiştii buzoieni. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din judeţul Prahova, care locuia fără forme legale în Bucureşti. Agresorul nu le cunoştea pe cele două victime.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru identificarea şi prinderea individului, extrem de violent, au fost mobilizaţi poliţişti din Buzău, Brăila şi Bucureşti. Când a fost prins, bărbatul se afla într-un tren ce mergea spre Brăila. 

După ce a fost prins, prahoveanul a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, care a decis ca acesta să rămână după gratii pentru 30 de zile. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă bărbatul a mai dat şi alte lovituri de acest gen.

Zilele trecute, doi soţi de peste 80 de ani au fost snopiţi în bătaie de un individ care le-a intrat în casă. Cei doi bătrâni au fost loviţi fără milă în zona feţei până când i-au spus tâlharului unde ţin banii. În cele din urmă, soţii i-au mărturisit tâlharului că ţin banii din pensie, circa 1200 de lei, sub pernă, astfel scăpând de la moarte. 

După ce a dat lovitura, individul a fugit în timp ce, cu ultimele puteri, bătrânii au cerut ajutorul vecinilor, care au sunat la Poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările