Autorităţile din Buzău amenajează un nou centru de vaccinare VIDEO

Autorităţile din Buzău amenajează un nou centru de vaccinare VIDEO

Sursa I.Bunilă

În următoarele ore, încă un punct de imunizare volant va deveni funcţional în Buzău. Este al doilea deschis în oraş, după cel inaugurat vinerea trecută, în parcarea unui hipermarket.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Noul centru va funcţiona, începând de sâmbătă dimineaţă, în zona Piaţei Centrale, mai exact în parcarea din zona Bisericii Sfinţii Îngeri. 
 
Vineri, angajaţii de la Urbis Serv, firma de servicii a Primăriei Buzău, lucrau de zor la amenajarea noului centru de vaccinare.
 
Centrul de vaccinare volant care va fi inaugurat mâine la Buzău va funcţiona doar în zilele de week-end, iar serul administrat cetăţenilor este cel de la Pfizer. 
 
Persoanele care nu s-au imunizat până acum sunt aşteptate la acest centru doar cu buletinul. Vor completa un simplu chestionar şi apoi li se va administra serul anti-COVID. 
 
Tot mâine dimineaţă, se va deschide de un centru drive-thru şi în municipiul Râmnicu Sărat, în parcarea hipermarketului Kaufland.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările