Austriac de 48 de ani, spânzurat de podul de la Mărăcineni. În iulie urma să se căsătorească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Rudolf H. este cetăţeanul austriac găsit spânzurat, luni după-amiază, sub podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa din comuna Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să se căsătorească cu aceasta. Cadavrul a fost zărit de un lucrător la un garaj din apropiere care a sunat la 112.

Duminică seară, după o ceartă, austriacul în vârstă de 48 de ani ar fi plecat de acasă, după cum a declarat iubita sa. 

Aceasta susţine că nu a mai ştiut de el până în după-amiaza acestei zile, atunci când poliţia i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

În urmă cu două săptămâni, cei doi petrecuseră într-un club din Pietroasele, alături de prieteni, şi nimic nu prevestea gestul bărbatului. Rudolf H. a fost găsit spânzurat  sub podul peste râul Buzău.

În locul din care s-a aruncat, bărbatul a lăsat un bilet de adio redactat în limba germană. Cu puţin timp înainte ca el să se arunce în gol, cu laţul de gât, câţiva şoferi l-au văzut plimbându-se pe pod, cu o funie în mână.

Cadavrul atârna chiar la jumătatea podului, spânzurat cu o frânghie lungă de aproximativ şase metri. Trupul bărbatului a fost observat de un lucrător la un garaj din apropiere care a sunat la 112.

Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi SMURD, operaţiunea de coborâre a cadavrului fiind destul de dificilă. Pompierii au fost nevoiţi să traverseze cu barca un braţ al râului, după care colegii lor de pe pod au coborât funia cu trupul inert.

Anchetatorii vor reface filmul sinuciderii pentru a stabili toate detaliile cumplitei tragedii. Bărbatul născut în Viena locuia la iubita sa cu peste 20 de ani mai tânără, din comuna Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să aibă loc nunta.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite