Au fost trei accidente în acelaşi timp, la Buzău. Şase persoane au fost rănite

Au fost trei accidente în acelaşi timp, la Buzău. Şase persoane au fost rănite

Trei accidente rutiere s-au produs simultan, vineri seara, pe raza judeţului Buzău. Unul s-a produs la iesirea din Buzău către Ploieşti, în apropierea benzinăriei Lukoil, altul în municipiul Buzău, la intersectia străzilor Triumfului cu Scânteii, iar cel de-al treilea, pe DN 2 C, între Costeşti şi Gherăseni. Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil.

Ştiri pe aceeaşi temă


În jurul orei 18.00, un bărbat de 43 de ani, din Cilibia, a ajuns cu maşina într-un şanţ în urma coliziunii cu un alt autovehicul. 

Un conducător auto din Stâlpu care circula pe DN2, în dreptul Lukoil, la intrare în Buzău, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de autoturismul din faţă, intrând în coliziune cu o altă autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din Cilibia. 

În urma evenimentului rutier, autoutilitara a ieşit în afara carosabilului şi a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 7 ani care a fost transportat la spital. A fost întocmit dosar penal. 

În acelaşi timp, a fost anunţat încă un accident în zona Gării din municipiul Buzău. Două maşini s-au ciocnit, două persoane fiind rănite. Un bărbat de 29 de ani, din Mărăcineni, care se deplasa cu un autoturism pe strada Triumfului, la intersecţia cu strada Scânteii, nu a acordat prioritate unui autoturism VW condus de un buzoian de 55 de ani, care circula pe drumul cu prioritate.
 
În urma coliziunii, bărbatul de 55 de ani şi o pasageră, de 41 de ani, din maşina sa au fost răniţi, ambii fiind transportaţi la spital.

Un alt accident a avut loc pe DN 2C, în afara localităţii Costeşti. Un un autoturism a izbit în spate un tractor care avea ataşat un plug, trei persoane fiind rănite, potrivit Poliţiei. Este vorba despre un tânăr de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă şi despre părinţii acestuia pasageri pe bancheta din spate. Şoferul este un tânăr în vârstă de 22 de ani. 

citeste totul despre: