Au fost prinşi hoţii care au lăsat mai multe autoturisme din Buzău fără acumulatori

Au fost prinşi hoţii care au lăsat mai multe autoturisme din Buzău fără acumulatori

Arhivă adevarul.ro

Acumulatorii de maşină sunt la mare căutare printre hoţi. Aceştia se folosesc de chei potrivite, cu ajutorul cărora pătrund în maşină şi deschid capota. Trei autoturisme din Buzău au fost lăsate zilele trecute fără acumulatori, autorii furtului fiind prinşi în cursul zilei de ieri.


Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au identificat principalii bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni privind  furturile din auto. Faptele au fost înregistrate cu autori necunoscuţi.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit faptul că, trei tineri din localitatea Smeeni  în vârstă de 29, 24  respectiv 18 ani, folosindu-se de chei potrivite au sustras de la trei autoturisme parcate pe raza municipiului Buzău, bateriile de acumulatori, creând un prejudiciu estimat de persoanele vătămate de aproximativ 700 lei.

Pentru aspectele constatate au fost întocmite dosare penale, cei trei fiind reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, prejudiciul fiind recuperat integral şi predat părţilor vătămate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările