Atrase de salariile majorate, aproape o sută de persoane vor să se angajeze în spitalul din Râmnicu Sărat

Atrase de salariile majorate, aproape o sută de persoane vor să se angajeze în spitalul din Râmnicu Sărat

Aproape 100 de candidaţi s-au înscris pentru ocuparea a 14 posturi vacante. Unitatea medicală a scos la concurs 3 posturi de asistent medical generalist, 7 posturi de infirmieră, 3 de ingrjitoare şi unul de asistent de farmacie debutant. Proba scrisă şi interviul sunt programate la sfârşitul lunii august.


În ultimii ani, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, însă unitatea are în continuare nevoie de personal. 

Aşa se face că la sfârsitul acestei luni, va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante. Înscrierile s-au încheiat pe 30 iulie, iar în urma selecţiei dosarelor, 97 de candidaţi au fost aleşi sa participe la concurs. 

Cea mai mare concurenţă este pentru postul de asistent de farmacie debutant pentru care s-au înscris 10 persoane. Aceştia vor susţine proba scrisă pe 28 august, iar interviul, pe 30 august. 

În aceleaŞi zile, vor avea examen şi cei 15 candidaţi înscrişi pentru ocuparea celor 3 posturi de asistent medical debutant, pe specialitatea medicină generală. 
Şi cele 7 posturi de infirmieră sunt attractive, dovadă că pentru ocuparea lor s-au înscris 60 de persoane, iar pentru cele 3 de îngrjitoare vor concura 12 candidaţi. Posturile din spitale au devenit extrem de tentante in ultima perioadă, ca urmare a majorarii semnificative a salariilor din sănătate.
citeste totul despre: