Atenţie cui îi împrumutaţi telefonul. Păţania unui adolescent din Buzău

Atenţie cui îi împrumutaţi telefonul. Păţania unui adolescent din Buzău

Un puşti din Râmnicu Sărat a rămas fără mobil, după ce i l-a împrumutat unui adolescent din oraş pe care-l ştia din vedere. S-a lăsat înduplecat pentru că îi ceruse aparatul doar pentru a trimite un SMS.

Ştiri pe aceeaşi temă


Luni, în jurul orei 21.00, un adolescent în vârstă de 16 ani din Râmnicu Sărat a sesizat la 112 că i-a fost sustras telefonul mobil.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi identificarea principalului bănuit.

Din cercetări a reieşit că păgubitul ar fi fost abordat de un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, care sub pretextul că vrea să trimită un mesaj ar fi împrumutat telefonul, după care a fugit.

Poliţiştii au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un adolescent de 16 ani, de la care a şi fost recuperat aparatul sustras.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: