Asalt al poliţiştilor într-o discotecă din Buzău. Au fost săltaţi trei petrecăreţi care aveau droguri la ei VIDEO

Asalt al poliţiştilor într-o discotecă din Buzău. Au fost săltaţi trei petrecăreţi care aveau droguri la ei VIDEO

Sursa IPJ Buzău

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 44 de ani se vor alege cu dosar penal deoarece poliţiştii au descoperit asupra lor pliculeţe cu substanţe ce par a fi droguri. Aceştia se aflau printre clienţii celei mai mari discoteci în aer liber din Buzău.

Cei trei bărbaţi au fost prinşi în weekend, atunci când oamenii legii au efectuat o razie în mai multe zone din municipiu. 
 
Potrivit IPJ Buzău, în perioada 1 – 3 iulie, pe raza judeţului Buzău au fost desfăşurate mai multe razii cu efective mărite. 
 
„În timpul acţiunilor au fost depistaţi într-o societate comercială trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 44 de ani, asupra cărora în urma controlului corporal au fost găsite pliculeţe cu o substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.
 
Plicurile suspecte au fost confiscate şi predate Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate (SCCO) în vederea stabilirii naturii substanţei şi luarea măsurilor legale. Poliţiştii de la SCCO vor stabili şi dacă aceştia erau consumatori sau traficanţi de droguri.
 
În timpul razzilor din weekend, poliţiştii au verificat şi legitimat aproximativ 200 de persoane şi au oprit în trafic pentru control aproximativ o sută de autovehicule. Totodată, echipajele din teren au verificat peste 30 de unităţi comerciale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările