Arteziana din centrul Buzăului a devenit funcţională cu investiţii mult mai mici decât estimaseră vechii edili ai municipiului

Arteziana din centrul Buzăului a devenit funcţională cu investiţii mult mai mici decât estimaseră vechii edili ai municipiului

Peste 12 miliarde de lei vechi voia fosta administraţie din Palatul Comunal să investească pentru modernizarea artezianei din centrul Buzăului. Banii n-au mai fost cheltuiţi după ce opinia publică s-a scandalizat în urma apariţiei informaţiei în mass-media locale.


Reprezentanţii Primăriei au declarat că fântâna a fost reabilitată de Urbis Serv fără costuri uriaşe, aşa cum se preconizau în urmă cu un an. 

Arteziana a început din nou să funcţioneze, cu o investiţie minimă, de doar câteva milioane de lei vechi. Câţiva muncitori de la Urbis Serv au vopsit cu albastru havuzul, iar alţii au reconectat instalaţia la conducta de apă. 
Trecătorii sunt, evident, încântaţi de repunerea în funcţiune a fântânii arteziene. 

Această realizare dovedeşte că uneori lucruri utile comunităţii se pot face cu bani puţini şi chiar gratis dacă există interes şi bunăvoinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările