Arme, droguri şi teancuri de bani, găsite în casele unor traficanţi de stupefiante care operau din Buzău VIDEO

Arme, droguri şi teancuri de bani, găsite în casele unor traficanţi de stupefiante care operau din Buzău VIDEO

Sursa IPJ Buzău

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat marţi dimineaţă 26 de percheziţii domiciliare, în Buzău, Ilfov şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din 2020 şi până în prezent, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracţională şi s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc din Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite 120 de grame de substanţă  pulverulentă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, mai multe dispozitive utilizate pentru porţionarea şi cântărirea substanţelor, 18.250 de euro, 47.750 de lei, 4.000 de franci elveţieni şi două arme cu muniţia aferentă, ce vor fi supuse expertizării în vederea stabilirii legalităţii deţinerii acestora.
 
Persoanele depistate urmează a fi conduse, în baza mandatelor de aducere, la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Buzău, pentru audieri, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
 
La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. La acţiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările