Aproape 500 de joburi la Buzău, la Bursa locurilor de muncă

Aproape 500 de joburi la Buzău, la Bursa locurilor de muncă

În judeţul Buzău, sunt disponibile 491 de locuri de muncă la Bursa locurilor de muncă

Sute de şomeri din judeţul Buzău vor avea şansa de a-şi găsi un job, la Bursa generală a locurilor de muncă, programată vineri. Doar 57 de firme din cele 368 contactate de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău vor pune la dispoziţie locuri de muncă pentru şomeri.

 
Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura, cu începere de la ora 9, în municipiul Buzău, la Galleria Mall, la Rm. Sărat, pe strada Plutonier Torcaru nr. 12 bis, la Pogoanele, pe strada Libertăţii, bl. 4, ap. 30, parter, şi la Pătârlagele, pe strada N. Bălcescu, bl. C1, parter. 
 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău a contactat, până în prezent, 368 de agenţi economici pentru a participa la bursă, dar numai 57 şi-au confirmat prezenţa. Totuşi, pentru şomeri sunt disponibile 491 de locuri de muncă. Cele mai multe joburi sunt în domenii precum comerţ, construcţii şi servicii. Pentru persoanele fără studii superioare, se oferă  449 de locuri de muncă, iar pentru persoanele cu studii superioare, doar 42 de joburi.
 
Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: