Angajaţii unei fabrici de mase plastice, vaccinaţi de echipele mobile ale DSP Buzău

Angajaţii unei fabrici de mase plastice, vaccinaţi de echipele mobile ale DSP Buzău

Arhivă

Tot mai multe societăţi din judeţul Buzău doresc să îşi vaccineze angajaţii împotriva Covid-19 şi solicită echipe mobile din partea Direcţiei de Sănătate Publică, pentru a face imunizarea la sediul firmelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Până acum, trei firme din muncipiul Buzău şi alte două din municipiul Râmnicu Sărat şi-au vaccinat angajaţii cu ajutorul echipelor mobil ale DSP Buzău.

De asemenea, în această  săptămână, Direcţia de Sănătate Publică a programat o acţiune de imunizare la sediul societăţii Romcarbon, din muncipiul Buzău, care are foarte mulţi salariaţi care doresc vaccinarea. 

Reprezentanţii DSP Buzău precizează că firmele pot face angajaţilor vaccinaţi şi teste pentru stabilirea nivelului de anticorpi, iar dacă acestea arată că salariaţii au căpătat o imunitate puternică, atunci angajaţii respectivi, pot renunţa la portul măştii în interior şi chiar la distanţarea fizică. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările