Amenzi aplicate de poliţiştii locali samsarilor care expun autoturisme în parcările sau pe trotuarele din Buzău

Amenzi aplicate de poliţiştii locali samsarilor care expun autoturisme în parcările sau pe trotuarele din Buzău

Arhivă adevarul.ro

Samsarii de autoturisme second-hand, care îşi expun marfa pe trotuare sau în parcările din oraş, au fost luaţi la puricat de poliţiştii locali. Oamenii legii au descins astăzi în zonele XXL şi Mareşal Averescu, acolo unde vânzătorii de maşini obişnuiesc să îşi expună autoturismele la vânzare.


Poliţia Locală a desfăşurat în cursul dimineţii o acţiune pentru identificarea proprietarilor autoturismelor expuse la vânzare pe domeniul public al municipiului Buzău. 

Au fost efectuate verificări în zona XXL şi pe Bulevardul Mareşal Averescu, unde samsarii de maşini ocupă de ani de zile spaţiul public fără să se teamă de amenzile oamenilor legii. 

Pe parcursul verificărilor au fost identificate 32 de autoturisme expuse spre vânzare în parcări ori pe trotuare, motiv pentru care 16 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi între 125 şi 500 lei. În total, au fost aplicate amenzi de 4.250 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: