Aleşii judeţeni din PNL Buzău, susţinători ai primarului social-democrat Constantin Toma

Aleşii judeţeni din PNL Buzău, susţinători ai primarului social-democrat Constantin Toma

Toma este susţinut în lupta sa cu Ionel Tescaru şi de consilierii PNL

Consilierii judeţeni ai PNL se delimitează de poziţia prefectului Aurelia Mitrea, care a cerut revocarea unei hotărâri a CLM privind „aprobarea modificării Actului Constitutiv al Societăţii Comerciale «Compania de Apă» S.A. Buzău. Aleşii din PNL se poziţionează astfel de partea primarului Constantin Toma în disputa cu directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru.


„Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal – filiala Buzău se disociază ferm de opiniile apărute în spaţiul public, cu privire la apartenenţa şi numirea în funcţia de prefect a judeţului Buzău a doamnei Aurelia Mitrea. Ne delimităm de deciziile luate de această instituţie legată de Compania de apă şi asigurăm locuitorii judeţului Buzău că vom duce aceeaşi luptă de apărăre a intereselor lor  faţă de managementul defectuos al acestei societăţi. De asemenea, reiterăm solicitarea de demise urgentă a echipei manageriale a Companiei de apă. (…) În acelaşi timp, ne solidarizăm cu locuitorii judeţului Buzău, în contextul în  care, aceştia vor dori să îşi manifeste nemulţumirea faţă de actuala conducere a Companiei de apă”, se arată într-un comunicat de presă al grupului consilierilor judeţeni ai PNL Buzău.

Reprezentanţii PNL în Consiliul Judeţean Buzău se „delimitează” şi de numirea lui Vasile Dinu pe post de director de Cabinet al Prefectului şi de numirea Lilianei Brăilă ca purtător de cuvânt al instituţiei. „Consilierii judeţeni PNL se delimitează de numirile făcute pentru cancelaria prefectului Aurelia Mitrea, în ceea ce priveşte funcţiie de şef de cancelarie şi purtător de cuvânt ale instituţiei”, se mai arată în comunicatul de presă.

Vasile Dinu a fost director de campanie al Partidului Naţional Liberal şi consilier personal al preşedintelui PNL Ovidiu Anghel la alegerile locale, iar acum mai mulţi ani, proprietar al unui club de striptease ce a funcţionat în zona Gării Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: