Ajutor financiar de la C.A.R.P. Buzău pentru 1000 de buzoieni

Ajutor financiar de la C.A.R.P. Buzău pentru 1000 de buzoieni

Banii primiţi de pensionarii buzoieni reprezintă un ajutor nerambursabil pentru masa de sărbători

Nu mai puţin de 1000 de pensionari buzoieni şi-au mărit, ieri, bugetul de Paşte cu 50 de lei. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău şi-a făcut calculele şi a decis ca şi în acest an să acorde ajutor financiar de Paşte pensionarilor membri care nu mai beneficiaseră până acum de vreun ajutor „de sărbătoare“.

 
O altă condiţie a fost ca membrii cotizanţi să nu aibă datorii la plata cotizaţiei ori împrumuturi nerambursate. Ajutorul a fost acordat ieri celor care au ajuns primii la ghişeele CARP pentru a-şi plăti cotizaţiile. 
 
Banii primiţi de pensionarii buzoieni reprezintă un ajutor nerambursabil pentru masa de sărbători, sumele fiind direcţionate către cei care cotizează la CAR şi care nu au mai beneficiat de prime şi în alţi ani. Pentru unii pensionari, banii au fost bineveniţi, cei 50 de lei înseamnând masa de Paşte, pe care altfel nu ar fi avut cum să o pregătească. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: