Acţiune a poliţiştilor pe şoselele din Buzău, soldată cu permise suspendate, amenzi mari şi dosare penale

Acţiune a poliţiştilor pe şoselele din Buzău, soldată cu permise suspendate, amenzi mari şi dosare penale

Acţiune a IPJ Buzău, la intrare în oraş

O listă lungă de nereguli au strâns în ultimele 24 de ore poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din IPJ Buzău. În urma neregulilor constatate în trafic, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării cinci permise de conducere şi au aplicat 275 de sancţiuni contravenţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă


117 dintre abateri au fost comise de şoferi care nu au respectat limitele legale de viteză iar 3 conducători auto au predat permisele din cauza vitezei cu care şi-au condus autovehiculele. 

Cea mai mare viteză – 107 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui şofer de 35 de ani depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E 85, în localitatea Limpeziş.

Alte sancţiuni contravenţionale au fost aplicate conducătorilor auto care nu au utilizat centura de siguranţă (39) sau şi-au condus autoturismele cu diferite defecţiuni tehnice (19).
Pe lângă şoferii indisciplinaţi, poliţiştii rutieri au mai sancţionat 24 pietoni şi 10 căruţaşi care nu s-au conformat regulilor privind circulaţia pe drumurile publice. 

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 63.000 de lei.

Tot miercuri, poliţiştii au întocmit trei dosare penale care au vizat conducerea unui autovehicul neînmatriculat, la volanul autoturismului fiind identificat un râmnicean de 31 ani, care se deplasa pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, precum şi pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, fiind depistat un bărbat de 28 ani care conducea un moped pe drumul comunal din localitatea Valea Râmnicului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: