Accident rutier, în Buzău. Un stâlp a oprit maşina din traiectoria către staţia de autobuz VIDEO

Accident rutier, în Buzău. Un stâlp a oprit maşina din traiectoria către staţia de autobuz VIDEO

Sursa foto/video: Mircea Copăceanu

Un accident rutier produs marţi seara pe strada Alexandru Marghiloman din municipiul Buzău se putea solda cu numeroase victime. O femeie aflată la volanul unui SUV a pierdut controlul maşinii şi s-a înfipt într-un stâlp de electricitate, chiar în faţa staţiei de autobuz din dreptul Oficiului Poştal 5.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit martorilor, la volan se afla o tânără şoferiţă din Buzău, care ar fi încercat să depăşească. Toate cele trei persoane din maşină au scăpat tefere. 
 
Potrivit Poliţiei, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Doi şoferi din Buzău, de 20, respectiv 22 de ani, care circulau pe Alexandru Marghiloman din direcţii opuse, s-ar fi angajat simultan în depăşiri.
 
Pentru evitarea unei coliziuni între cele doua masini, şoferiţa din BMW a tras de volan şi a intrat într-un stâlp marginal, pe care l-a retezat.
 
Traiectoria BMW-ului scăpat de şoferiţă de sub control era direct către staţia de autobuz. Dacă nu era stâlpul în calea maşinii, iar în staţie ar fi fost călători, aceştia ar fi fost spulberaţi de BMW-ul care circula cu viteză.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările