Accident mortal pe un şantier din Buzău. Un muncitor s-a electrocutat după ce s-a sprijinit de un utilaj electric

Accident mortal pe un şantier din Buzău. Un muncitor s-a electrocutat după ce s-a sprijinit de un utilaj electric

Arhivă adevarul.ro

Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău, Poliţia şi Parchetul au demarat anchete după ce, în week-end, un bărbat de 30 de ani din Bozioru a murit în timpul orelor de lucru. Tragedia s-a produs sâmbătă după-amiază pe un şantier din Săhăteni unde se construieşte un siloz de cereale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Muncitorul ar fi murit electrocutat, după ce s-a sprijinit de o betonieră electrică pe care tocmai o curăţase cu apă. 
 
Un coleg de serviciu, martor la tragica întâmplare, a încercat să-l salveze pe tânăr. Acesta s-a retras însă în momentul în care şi-a dat seama că şi el este în pericol. 
 
Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Anchetatorii trebuie să stabilească acum împrejurările exacte ale accidentului dar şi dacă angajatorul poartă o vină în moartea tânărului.

CITEŞTE ŞI
Preotul parohiei din satul Lera, comuna buzoiană Chiojdu, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă în urma unui cumplit accident rutier produs pe DN 10 în Lunca Cislăului, într-un loc cunoscut pentru evenimentele rutiere grave petrecute în ultimii ani. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: