VIDEO Accident mortal, lângă Buzău. Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă (r.)

VIDEO Accident mortal, lângă Buzău. Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă (r.)

Şoferul ar fi adormit la volan

Un şofer de 78 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă într-un grav accident de circulaţie produs pe DN2 E85, la Costeşti. Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă (r.) prim-vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din MAI.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00, pe DN 2 E85, în dreptul localităţii buzoiene Costeşti. Un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 78 de ani, care se venea dinspre Bucureşti spre Buzău, a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent de un podeţ aflat la marginea drumului. 
 
Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, care se afla în trecere, a încercat să îi salveze viaţa şoferului. Imediat, a sosit la faţa locului şi un echipaj de la Ambulanţa Buzău, care a continuat procedurile de resauscitare. Din păcate, eforturile celor de la ambulanţă au fost însă în zadar. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.
 
Şoferul se afla singur în maşină. Cel mai probabil, el a adormit la volan în momentul producerii accidentului. Poliţiştii continuă însă cercetările pentru a afla exact împrejurările producerii acestui eveniment rutier.
 
Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă în rezervă, cel care deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: