Absolvenţii de gimnaziu se pregătesc de înscrierea la liceu. Vezi aici calendarul admiterii

Absolvenţii de gimnaziu se pregătesc de înscrierea la liceu. Vezi aici calendarul admiterii

Pentru admiterea la liceu a elevilor se ţine cont de mediile obţinute în generală cât şi notele de la Evaluarea Naţională

Perioada rămasă până la 15 iulie 2011 este crucială pentru admiterea la liceu a absolvenţilor de clasa a VIII-a. Până pe 5 iulie se face completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aceeaşi dată limită, trebuie făcută completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a proveniţi din alte judeţe. Între 30 iunie-6 iulie 2011 se face introducerea în baza de date computerizată a datelor din fişele de înscriere.


Părinţii şi candidaţii au posibilitatea să verifice, între 30 iunie-7 iulie 2011,
fişele editate de calculator. Se face corectarea greşelilor în baza de date şi listarea fişelor corectate.
Până la 12 iulie 2011 se face repartizarea computerizată în liceele de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data de 12 septembrie 2011, inclusiv.


Pe 13 iulie 2011 se afişează în unităţile de învăţamânt gimnazial listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate în liceele de stat din judeţ.


Afişarea de către fiecare liceu a listei candidatilor repartizaţi în acea unitate se face pe 15 iulie 2011, după acre, până pe 25 iulie, se depun dosarele de înscriere. Baftă!

citeste totul despre: