Un bărbat a încercat să violeze o barmaniţă după ce a trântit-o la pământ. Trecutul infracţional al suspectului

Un bărbat a încercat să violeze o barmaniţă după ce a trântit-o la pământ. Trecutul infracţional al suspectului

FOTO 123 RF

Un recidivist în vârstă de 35 de ani din comuna buzoiană Cochirleanca a fost trimis în judecată  pentru violarea unei barmaniţe. Tribunalul Buzău i-a respins, prin decizie definitivă, solicitarea de înlocuirea măsurii preventive cu arestul la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar.

Faptele pentru care bărbatul este trimis în judecată s-au petrecut pe 11 august 2018. Individul trecuse în cursul zilei prin mai multe localuri de pe raza municipiului Râmnicu-Sărat, iar seara, în jurul orei 18.00, a ajuns la barul în care a avea să comită infracţiunea, unde a continuat să consume alcool.

Din cauza stării de ebrietate, a adormit pe una dintre mese iar când s-a trezit, a observat că în bar nu se afla decât barmaniţa R.R. A început să îi facă avansuri, însă femeia l-a respins şi a încercat să îl îndepărteze.

A profitat de faptul că femeia se lovise la cap

Individul a imobilizat-o şi a trântit-o la pământ şi, de ameţit ce era, a căzut peste ea. Când s-a dezmeticit, a profitat de poziţia în care se afla victima, dar şi de starea femeii, care se lovise la cap în urma căderii.

„Inculpatul i-a acoperit persoanei vătămate gura cu o mână, după care a început să o pipăie pe deasupra hainelor, coborând din zona sânilor către zona genitală/coapsa piciorului. De asemenea, inculpatul s-a aplecat asupra persoanei vătămate, încercând să o sărute şi, la un moment dat, inculpatul a tras de pantalonii persoanei vătămate, actele de agresiune comise fiind întrerupte ca urmare a faptului că în bar a intrat martorul B.S. iar inculpatul s-a speriat”, se arată în considerentele Deciziei nr. 26/2020 pronunţată de Tribunalul Buzău (rolii.roli), care i-a respins definitive solicitarea de schimbare a măsurii preventive.

Instanţa a considerat că individul este unul periculos şi că se menţine măsura arestului preventiv, mai ales că bărbatul este recidivist, având la activ condamnări pentru furt şi tentativă de viol.

Cea din urmă infracţiune amintită a fost comisă tot într-un loc public, în zona gării din municipiul Râmnicu Sărat.

Şi atunci (2014), inculpatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi-a imobilizat victima şi a trântit-o la pământ, după care i-a acoperit gura cu mâna şi a început să îi tragă de chiloţi. Actele de agresiune au încetat tot ca urmare a faptului că în zonă a apărut un martor. A fost condamnat la închisoare cu executare şi a făcut 504 zile de puşcărie.

A fost însă eliberat condiţionat la data de 24 februarie 2017, iar un an mai târziu a repetat, la indigo, fapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: