A refuzat o şpagă de 15.000 de euro şi a fost ales „Poliţist de onoare al judeţului Buzău”

A refuzat o şpagă de 15.000 de euro şi a fost ales „Poliţist de onoare al judeţului Buzău”

Ştefan Iosif este agent şef principal în cadrul Biroului Rutier Buzău

În urmă cu aproape un an, a refuzat o şpagă de 15.000 de euro iar de „Ziua Poliţiei Române” a primit distincţia de „Poliţist de onoare al judeţului Buzău”. Este vorba despre poliţistul Ştefan Iosif, în vârstă de 45 de ani, agent-şef principal în cadrul Biroului Rutier Buzău.

 
Titlul i-a fost conferit de către comisarul şef Laurenţiu Pantazi, comandantul IPJ Buzău, în aplauzele celor peste 300 de poliţişti prezenţi la festivitatea prilejuită de sărbătorirea „Zilei Poliţiei Române”. 
 
Anul trecut, chiar în noaptea de Paşte, agentul şef principal Ştefan Iosif a refuzat o şpagă de 15.000 de euro de la afaceristul bucureştean Daniel Vârgolici, pe care l-a prins conducând băut şi cu permisul anulat de mai multă vreme. Omul de afaceri a fost arestat preventiv în data de 13 mai, printr-o decizie a Curţii de Apel Ploieşt,i pentru 29 de zile. Dosarul de mită al lui Vârgolici a fost judecat ulterior de Tribunalul Buzău şi bucureşteanul a scăpat doar cu o scurtă perioadă de detenţie. 
 
Ieri, de Ziua Poliţiei, peste 100 de ofiţeri şi subofiţeri au fost avansaţi în grad. Cei mai mulţi şi-au schimbat tresele la termen, în timp ce alţii au fost promvaţi înaintea îndeplinirii stagiului minim pentru că s-au remarcat în activitatea din ultimul an.
 
Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: