A mai murit un pacient rănit în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca; numărul deceselor a ajuns la şapte

A mai murit un pacient rănit în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca; numărul deceselor a ajuns la şapte

Încă un pacient dintre cei răniţi în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a murit la spital, la o lună de la incident, fiind vorba despre o femeie aflată încă de atunci în stare gravă.

Potrivit opiniabuzau.ro, numărul deceselor în urma atacului din luna august de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca a ajuns la şapte.

Ultima persoană care a decedat este o femeie de 79 de ani care a murit la spitalul Universitar Bucureşti. Încă de la incident, femeia s-a aflat constant în stare gravă, în ciuda eforturilor medicilor.

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat internat cu etilism la Spitalul Săpoca a lovit cu stativul de la perfuzie pacienţi aflaţi în două saloane – unul de femei şi unul de bărbaţi. Pe loc au murit trei persoane, iar zece au fost rănite.

Ulterior, alţi răniţi au murit la diferite spitale.

Bărbatul care a provocat incidentul este încă de atunci internal la acelaşi spital, sub supraveghere strictă şi tratament.

El este cercetat pentru omor caligicat, tentativă a omorul calificat şi distrugere.

De asemenea, procurorii cercetează modul în care angajaţii unităţii medicale şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: