A fost prins violatorul unei bătrâne de 92 de ani. Are vârsta nepoţilor ei

A fost prins violatorul unei bătrâne de 92 de ani. Are vârsta nepoţilor ei

Autorul unui viol, caz înregistrat în urmă cu două săptămâni, a fost reţinut miercuri de agenţi din cadrul Secţiei de poliţie Rurală Smeeni. Victima este o bătrână de 92 de ani, din Glodeanu Siliştea. Violatorul a fost de negăsit de pe data de 28 august.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni, în urma activităţilor specifice desfăşurate, l-au identificat şi reţinut pe principalul bănuit de comiterea unor infracţiuni cu violenţă. 

Fapta a fost sesizată Poliţiei la sfârşitul lunii august de persoana vătămată, o femeie în vârstă de 92 de ani, din Glodeanu Siliştea.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de 27 spre 28 august, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Brădeanu, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate prin forţarea sistemelor de asigurare şi ulterior, prin constrângere, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.

Bănuitul, care se sustrăgea de la urmărirea penală, a fost reţinut pentru 24 de ore şi în urma prezentării în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Pogoanele, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

citeste totul despre: