A fost inaugurată oficial Şcoala din Glodeanu Sărat, reabilitată cu fonduri europene

A fost inaugurată oficial Şcoala din Glodeanu Sărat, reabilitată cu fonduri europene

Elevii din comuna Glodeanu Sărat învaţă acum la o şcoală cu dotări de ultimă oră

Joi, a avut loc inaugurarea Şcolii Gimanziale Glodeanu Sărat, obiectiv reabilitat cu fonduri europene. Prin acest proiect, au fost reabilitate şi consolidate cele două corpuri de clădire ale şcolii şi au fost dotate corespunzător laboratoarele de fizică-chimie, biologie şi informatică, iar sălile de clasă au primit echipamente didactice şi IT.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a participat, ieri, la inaugurarea oficială a Şcolii Gimnaziale Glodeanu Sărat, investiţie realizată cu fonduri europene. 
 
„Începând de astăzi, Glodeanu Sărat are o şcoală nouă, la standarde înalte, o şcoală în care profesorii îşi pot îndeplini misiunea lor, aceea de a educa, iar elevii pun piatra de temelie a educaţiei lor. Treaba noastră, ca autorităţi, este să oferim copiilor condiţii pentru ca aceştia să poată învăţa, să poată ca, prin intermediul şcolii, să îşi îndeplinească visele (...) În acelaşi timp, treaba noastră, ca autorităţi, este să oferim şi profesorilor condiţii pentru ca aceştia să poată educa generaţii după generaţii. Sunt conştient că sunt încă multe de făcut, dar, pentru comunitatea din Glodeanu Sărat, astăzi am făcut un prim pas”, a spus Cristinel Bîgiu.
 
Valoarea totală a proiectului se ridică 5,5 milioane de lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă a fost de 3,77 ­mi­lioane de lei. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările