Ştefan Torcărescu, candidatul Pro România pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat

Ştefan Torcărescu, candidatul Pro România pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat

Arhivă

Ştefan Torcărescu este candidatul Pro România pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Sărat. Anunţul a fost făcut de coordonatorul Pro România Buzău, Felix Rache. Acesta este convins că râmnicenii îl simt aproape pe profesorul Ştefan Torcărescu, fost viceprimar al oraşului, iar experienţa acestuia în administraţia locală reprezintă un aspect important.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ştefan Torcărescu se declară onorat de încrederea arătată de colegii din Pro România. El consideră că filiala din Râmnicu Sărat este cea mai tânără şi puternica organizatie politică la nivel local.

Fostul viceprimar spune că se simte nevoia unei schimbări în cel de-al doilea municipiu al judeţului Buzău, în ultima perioadă fiind demarate puţine proiecte fundamentale care să schimbe imaginea oraşului.

Candidatul Pro România pentru Primăria Rm Sărat îşi va prezenta planurile şi obiectivele pentru dezvoltarea oraşului, în zilele următoare, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Ştefan Torcărescu îi va avea adversari în lupta electorală pe actualul primar, Sorin Cârjan, candidat al PSD, şi fostul primar, Viorel Holban, propus de liberali pentru fotoliul din Palatul Administrativ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: