Şoferul unui microbuz şcolar, acuzat că a abuzat sexual o elevă de 13 ani

Şoferul unui microbuz şcolar, acuzat că a abuzat sexual o elevă de 13 ani

Arhivă adevarul.ro

Şoferul microbuzului şcolar din localitatea buzoiană Poşta Câlnău a fost reclamat la poliţie că ar fi abuzat sexual o minoră de 13 ani. Poliţia a început cercetările, iar pe perioada anchetei bărbatul în vârstă de 62 de ani este suspendat din serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea şocantă ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, atunci când şoferul a rămas singur în microbuzul şcolar cu eleva de 13 ani. 

Acesta ar fi atins-o pe fată în zonele intime, iar copila a povestit totul unei colege. Mama fetiţei agresate a aflat întreaga poveste după ce prietena ei i-a povestit întreaga întâmplare. 

Imediat, părinţii fetei au depus plângere la poliţie. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie au informat imediat angajatorul şoferului, în acest caz, Primăria Poşta Câlnău, care a luat primele măsuri.

Profesorii şcolii în care învaţă eleva sunt şocaţi de aceste acuzaţii şi au cerut sprijin pentru consilierea minorei.

Până la finalizarea anchetei care îl vizează, şoferul microbuzului şi-a luat concediu de odihnă. Bărbatul este angajat la primărie de peste zece ani şi până acum nu a mai fost sancţionat disciplinar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările