Şoferul unui BMW X5 şi-a văzut maşina în flăcări, la câteva minute după ce a scos-o din service

Şoferul unui BMW X5 şi-a văzut maşina în flăcări, la câteva minute după ce a scos-o din service

Traficul pe strada Transilvaniei a fost dirijat timp de câteva minute bune de echipaje ale Poliţiei Rutiere, din cauza unui incident în care a fost implicat un autoturism marca BMW X5. Maşina s-a aprins, în mers, în timp ce se deplasa în zona Fabricii de Bere.


La puţin timp după ce şi-a luat maşina din service, în timp ce se afla la volan pe strada Transilvaniei, proprietarul a văzut fum ieşind din compartimentul motor. Şoferul a tras repede pe dreapta şi a cerut ajutor altor participanţi la trafic.
  
Cu ajutorul unor extinctoare, dar şi al găleţilor cu apă aduse de oamenii care locuiesc în zonă, focul a fost ţinut sub control până la venirea pompierilor care l-au stins. 

Martorii povestesc că, la scurt timp după ce maşina a luat foc sub capotă, s-a auzit o bubuitură, ca urmare a unei explozii de mici proporţii. 

Potrivit ISU Buzău, nu au fost victime surprinse în interiorul autoturismului, iar primele informaţii conduc către ipoteza că un scurtcircuit electric a generat incendiul. Cu excepţia compartimentului motor, autoturismul nu a fost afectat.

citeste totul despre: