Şoferiţa care a accidentat un poliţist pe motocicletă, trimisă în judecată

Şoferiţa care a accidentat un poliţist pe motocicletă, trimisă în judecată

Anda Vlădescu are 32 de ani   Foto Iulian Bunilă

Tânăra care în luna august a accidentat cu maşina un poliţist aflat pe motocicleta de serviciu a fost trimisă în judecată pentru ultraj şi tentativă de omor. Victima s-a constituit parte civilă în proces. La fel a procedat şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dosarul a ajuns joi la Tribunalul Buzău, iar judecătorii vor decide dacă măsura arestului preventiv va fi prelungită după 15 noiembrie sau tânăra va fi judecată sub control judiciar. 

Şoferiţa în vârstă de 32 de ani ar fi lovit cu intenţie motocicleta poliţistului, pe Calea Eroilor, în municipiul Buzău, după ce acesta din urmă i-ar fi făcut semn regulamentar să oprească maşina. 

Iniţial, agentul ar fi detectat defecţiuni la sistemul de semnalizare-iluminare al maşinii şi ar fi somat-o să oprească, prin folosirea semnalelor acustice, pentru a trage pe dreapta. 

Potrivit Sindicatului Europol, şoferiţa a ignorat complet indicaţiile poliţistului, trecând chiar de două semafoare pe culoarea roşie.

În urma impactului, motocicleta s-a izbit de un taxi şi a luat foc, iar poliţistul Adrian Popa a fost aruncat câţiva metri pe asfalt. 

Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind prinsă ulterior de poliţiştii locali. Aceasta le-a spus că a vrut să scape de el din cauză că se grăbea să ajungă urgent la Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările