Întârzie mutarea camerelor video pentru rovinietă, de la podul Mărăcineni, de pe Drumul European 85

Întârzie mutarea camerelor video pentru rovinietă, de la podul Mărăcineni, de pe Drumul European 85

Operaţiunea de transfer a camerelor de la podul Mărăcineni, în localitatea Poşta Câlnău, era aşteptată imediat după redeschiderea podului reabilitat, de peste râul Buzău. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis însă să monteze camere video la Poşta Câlnău si pe celălalt sens de mers al drumului european, dinspre Râmnicu Sărat către Buzău.


Potrivit înţelegerii cu reprezentantii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, încă din luna august, responsabilii Prefecturii Buzau şi-au îndeplinit sarcina de a monta o consolă cu camere video pe sensul de mers catre Ramnicu Sărat. Mai trebuie doar ca şi CNAIR sa monteze camere pe celălalt sens de mers.

Camerele pentru verificarea rovinietei sunt coşmarul şoferilor care circulă cu maşina pe drumurile din România. În toată ţara sunt amplasate nu mai puţin 74 de camere fixe de supraveghere a traficului rutier. Persoanele surprinse de autorităţi circulând cu maşina pe drumurile din România, fără a avea rovinietă valabilă, pot fi sancţionate cu amenzi de până la 4.500 de lei, în funcţie de capacitate autovehiculului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările