Îndrăgitul folkist Emeric Imre, în concert la Buzău

Îndrăgitul folkist Emeric Imre, în concert la Buzău

Emeric Imre va interpreta şi cântece de iarnă

Emeric Imre, unul dintre cei mai îndrăgiţi folkişti din ţară, se întoarce, vineri, în faţa  buzoienilor, cu un concert special: piesele folk care l-au consacrat vor fi completate cu cântece de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă


O altă surpriză pe care folkistul o oferă spectatorilor buzoieni este invitaţia făcută lui Jimi el Laco, de la Nightlosers, artist considerat de mulţi cel mai bun chitarist din ţară, şi apreciat pentru virtuozitatea cu care cântă la vioară, chitară, mandolină sau banjo. Din trupa Emeric Set mai fac parte Gabriel Ghiţă (clape), Nicu Barna (percuţie).

Emeric Imre s-a făcut cunoscut publicului în anii ‘80, prin participarea la Cenaclul „Flacăra”. Deşi a compus peste 300 de cântece, a scos un singur album, „Nebun de alb”, înregistrat împreună cu Jimi El Laco (vioară şi chitară), Roje (clape) şi Sebi Lazăr (percuţie), în 2006. Este un susţinător al promovării folkului românesc şi are o mare contribuţie în crearea festivalului anual „Folk You”.

Concertul Emeric Set de la Buzău va avea loc vineri, de la ora 21, în Cafeneaua Artiştilor. Preţul unui bilet este 30 de lei. Pentru rezervări şi alte detalii, organizatorii pun la dispoziţie un număr de telefon: 0723 429 264.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: