Începe modernizarea unui important drum din judeţul Buzău

Începe modernizarea unui important drum din judeţul Buzău

Veşti bune pentru zeci de mii de buzoieni. Cel mai important drum judetean din Buzău, Mărăcineni – Podul Muncii, va intra în reabilitare completă în câteva zile. Mai mult, banii necesari modernizării nu vor mai fi alocaţi prin Programul de Dezvoltare Locală, ci din fonduri europene.


Nu mai puţin 37 de kilometri de drum judeţean din Buzău vor fi asfaltaţi complet în perioada următoare. Este vorba despre cel mai important drum judeţean, Mărăcineni - Podul Muncii, o sosea care face legătura între municipiu Buzău şi nordul judeţului pe Valea Slănicului. 

Întreaga investiţie nu va mai fi realizată cu bani din Programul de Dezvoltare Locală, ci din fonduri europene. Valoarea proiectului este de aproape 80 de milioane de lei iar lucrările ar urma să fie finalizate în doi ani.

Fondurile alocate Drumului Judetean Mărăcineni - Podul Muncii, prin Programul de Dezvoltare Locală, rămase necheltuite, vor fi alocate pentru reabilitarea unei alte şosele pline de gropi. Este vorba despre drumul turistic care leagă  localitatea Berca de Vulcanii Noroioşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: