Încă un portofel cu bani, găsit şi returnat proprietarului

Încă un portofel cu bani, găsit şi returnat proprietarului

Arhivă

Loredana Neagu, sărmana care a înapoiat un portofel cu 1.000 de lei, a devenit un exemplu. Un tânăr din comuna Săpoca a predat poliţiei un portofel cu bani, carduri bancare şi documente pe care un buzoian îl pierduse în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Un tânăr de 26 de ani din comuna Săpoca s-a prezentat,vineri, la Postul de poliţie comunal Sapoca şi a predat un portofel ce conţinea suma de 170 de lei, mai multe carduri bancare şi documente, pe care l-a găsit în seara precedentă, în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău.

Poliţiştii au identificat deţinătorul portofelului, un buzoian în vârstă de 64 de ani, şi i-au restituit banii, cardurile şi documentele în momentul în care s-a prezentat la sediul postului de poliţie.

Buzoianul a precizat că şi-a pierdut portofelul în seara de 16 aprilie, în timp ce se întorcea de la piaţă, dar nu a sesizat poliţia cu privire la acest lucru. De asemenea, bărbatul a declarat că nu îi lipsea nimic din portofel.

Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: