Încă o medalie de aur, pentru pugilista buzoiană Steluţa Duţă

Încă o medalie de aur, pentru pugilista buzoiană Steluţa Duţă

Steluţa Duţă este una dintre cele mai titrate pugiliste române

Federaţia Română de Box a organizat săptămâna trecută, la Iaşi, ediţia cu numărul 41 a Centurii de aur, competiţie internaţională. Buzoianca Steluţa Duţă a reuşit să câştige medalia de aur la categoria 51 de kilograme. În finală, Steluţa a învins-o pe colega sa de lot, Lăcrămioara Perijoc. În aceeaşi competiţie, Mihai Nistor a reuşit o victorie de răsunet înainte de plecearea la Jocurile Olimpice.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ediţia cu numărul 41 a competiţiei „Centura de aur” s-a desfăşurat în acest an în Sala sporturilor din Iaşi. Evenimentul a reunit la start aproximativ 80 de sportivi din 13 ţări. 

Buzoianca Steluţa Duţă, legitmată la CSA Steaua Bucureşti, a reuşit să câştige medalia de aur la categoria 51 de kilograme. În finală, Steluţa a reuşit să câştige cu scorul de 2-1 împotriva colegei sale d ela lorul national, Lăcrămioara Perijoc.
 
Mihai Nistor, singurul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, a reusit o victorie de moral in finala turneului international "Centura de Aur". Nistor a cucerit trofeul la categoria 91 de kilograme dupa ce l-a invins in finală pe croatul Filip Hrgovic, scor 2-1, la finele unui meci electrizant, care a ridicat publicul in picioare. Hrgovic este campion european en titre, titlu cucerit anul trecut in Bulgaria. 

La Europene, fusese si ultima intalnire dintre cei doi, insa atunci s-a impus croatul, tot cu 2-1. Foarte probabil, cei doi puigilisti se vor în fazele finale şi la Jocurile Olimpice de la Rio.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: