Încă 50 de buzoieni au fost plasaţi în carantină în ultimele 24 de ore

Încă 50 de buzoieni au fost plasaţi în carantină în ultimele 24 de ore

Potrivit datelor furnizate, vineri, de către Grupul de comunicare strategică, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 564 de persoane. Pentru alte 1.122 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ultimele 24 de ore, 117 jandarmi buzoieni, sprijiniţi de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Ploieşti, au acţionat în sistem integrat la misiuni de patrulare şi acţiuni cu efective mărite, precum şi asigurarea cu operativitate a intervenţiilor specifice. 

În urma misiunilor executate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 19 amenzi, în valoare totală de 25.000 lei  pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare.

De asemenea, o echipă mixtă formată din jandarmi şi personal de la Direcţia de Sănătate Publică Buzău a desfăşurat activităţi în interiorul centrelor de carantină de pe raza judeţului, pentru verificarea respectării regulilor stabilite.

Totodată, poliţişti buzoieni împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocaziecu care au fost verificate 1.040 de persoane şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu, în valoare de 2.000 de lei. 

Au mai fost aplicate 250 de amenzi privind nerespectarea Ordonanţelor Militare, în valoare totală de aproximativ 330.000 de lei.

În ultima zi, în judeţul Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 214 de poliţişti, 117 de jandarmi, 147de poliţişti locali şi 56 de militari ai Ministerului Apărării Naţionale.

Până astăzi, 10 aprilie, pe teritoriul   României,  au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 729 au fost declarate vindecate şi externate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: