În acest weekend, 136 de şoferi vitezomani au fost amendaţi de poliţiştii buzoieni

În acest weekend, 136 de şoferi vitezomani au fost amendaţi de poliţiştii buzoieni

Arhivă

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău au continuat, şi în acest weekend, acţiunile de combatere a excesului de viteză, aparatele radar fiind amplasate în zonele cu cele mai mari valori de trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În doar 48 de ore, aparatele radar au surprins 136 de şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi au fost reţinute şi trei permise de conducere. 
 
De asemenea, poliţiştii au acţionat în weekend şi pentru scoaterea din trafic a şoferilor care se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice. Au fost efectuate 238 de testări cu aparatele etilotest, care au indicat valori peste zero în cazul a zece conducători auto. 
 
Tot în ultimele 48 de ore, poliţiştii au mai reţinut în vederea suspendării cinci permise pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea şi depăşirea şi a semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.
 
Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să respecte limitele legale de viteză şi să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile concrete de drum, trafic şi meteo.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: