În Buzău, doar jumătate dintre angajaţii din şcoli s-au vaccinat anti-COVID VIDEO

În Buzău, doar jumătate dintre angajaţii din şcoli s-au vaccinat anti-COVID VIDEO

Sursa TV Sat RM

Ritmul lent al vaccinărilor în şcoli îi determină pe oficialii din învăţământ să gândească o strategie. Reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei se întâlnesc cu autorităţi publice locale şi din sănătate, cu directorii de şcoli, pentru a dezbate problema vaccinării cadrelor didactice şi necesitatea testării rapide a elevilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Un astfel de eveniment a avut loc, joi, în Buzău. Întrunirea a însemnat şi debutul, la Buzău, a campaniei „Vaccinare şi testare, pentru învăţare!” iniţiată de Ministerul Educaţiei cu obiectivul clar de readucere în şcoli a elevilor şi profesorilor.
 
Alături de secretarul de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Kallós Zoltán, la eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, primarul Buzăului, Constantin Toma şi subprefectul Viorel Holban.
 
În faţa directorilor de şcoli, reprezentantul DSP Buzău, medicul epidemiolog Carmen Scîntei, a pledat pentru vaccinare, aceasta fiind singura modalitate prin care s-ar putea relua cursurile cu participarea în clasă a elevilor. 
 
Un alt subiect dezbătut în cadrul evenimentului de joi, organizat de Ministerul Educaţiei, a fost identificarea problemelor cu care se confruntă elevii şi profesorii, în această perioadă, dar şi pentru a contabiliza pierderile de cunoştinţe şi informaţii suferite de copii în timpul cursurilor online. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările