100.000 de lei, suma alocată de Primăria Buzău pentru „Orăşelul copiilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a deschis Orăşelul Copiilor din Piteşti

Primăria Buzău organizează şi în acest an „Orăşelul Copiilor”. Pentru buna desfăşurare a „orăşelului”, aleşii municipali au aprobat, luni, proiectul de hotărâre care stabileşte orarul de funcţionare, programul de aprovizionare şi alocarea financiară necesară desfăşurării celorlalte acţiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Pentru organizare, Primăria Buzău a alocat suma de 100.000 de lei. Ca în fiecare an, deschiderea oficială a „Orăşelului copiilor” coincide cu debutul vacanţei de iarnă. Astfel, începând cu data de 20 decembrie 2014 şi până pe 4 ianuarie 2015, în Parcul Crâng, buzoienii de toate vârstele sunt aşteptaţi în fiecare zi, între orele 10 - 22, unde vor întâlni decoraţiuni de poveste cu brazi împodobiţi, comedii, figurine cu personaje îndrăgite de copii, precum şi alte dotări.

Nu în ultimul rând, organizatorii vor pune la dispoziţia vizitatorilor construcţii provizorii ce vor contribui la petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut, precum şi spaţii comerciale cu bunătăţi de sezon.

Citeşte şi: La Buzău, taxele şi impozitele rămân neschimbate în 2015

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite