350 de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia lui Tudorel Toader

350 de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia lui Tudorel Toader

Braşovenii au ieşit din nou în stradă pentru a doua oară în această săptămână.

Aproximativ 350 de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva deciziei lui Tudorel Toader de a declanşa procedura de revocare din funcţie a Codruţei Kovesi. Joi seara peste 300 de oameni au ieşit în stradă la Braşov şi au cerut demisia Guvernului şi a ministrului justiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 20.30. Protestul de la Braşov s-a încheiat. Manifestarea a fost una paşnică, fără incidente.

UPDATE 20.00. Protestatarii au pornit în marş pe străzile din centrul oraşului. Oamenii strigă: „Ieşiţi din casă dacă vă pasă“. Numărul protestatarilor a ajuns la 350. 

UPDATE 19.20.  Numărul protestatarilor a ajuns la 250. Oamenii au adus un baner uriaş în care o parte dintre membrii guvernului sunt parodiaţi şi înfăţişaţi drept Pinguninii din Madagascar. În celebrul desen animat, personajele asultau orbeşte de un lider care de multe ori i-a condus numai spre probleme. 

Peste 50 de oameni au ieşit în stradă în faţa Prefecturii Braşov, în ciuda gerului care s-a instalat la Braşov. Oamenii cer demisia lui după ce Tudorel Toader şi a Guvernului: „Jos, Jos Guvern Mincinos“, „Tudorele fii bărbat, dă-ţi demisia imediat“, „Cu toţii putem învinge un sistem“, au strigat oamenii. Pe lângă fluiere şi steaguri tricolore, braşovenii au adus şi pancarte pe care se poate citi: „Toţi pentru Justiţie“. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi seara, revocarea şefei DNA. Asta după ce a prezentat mult aşteptatul raport privind activitatea managerială din cadrul DNA. „Trebuie să eliminăm ce este rău”, a spus Toader. „Pentru acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept, în temeiul prevederilor legale, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA”, a anunţat acesta. Raportul are 36 de pagini în sinteză, iar Tudorel Toader nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: