World Doctors Orchestra va concerta  la Biserica Neagră

World Doctors Orchestra va concerta  la Biserica Neagră

Medicii susţin concerte caritabile în toată lumea. FOTOArhivă personală.

Orchestra formată din 100 de medici pasionaţi de muzică va susţine concertul din Braşov pe 27 mai în beneficiul bolnavilor de epilepsie.

World Doctors Orchestra este un ansamblu din care fac parte aproximativ o sută de medici muzicieni din peste 50 de ţări din întreaga lume, scopul acestei orchestre fiind acela de a aminti că dreptul la sănătate, îngrijire şi condiţii medicale egale nu depinde de graniţe geografice sau de interese politice şi economice. World Doctors Orchestra susţine de două sau trei ori pe an concerte în scop caritabil, iar în mai 2016 este rândul României să fie una dintre opririle grupului. Medicii vin în România cheltuind timpul şi banii proprii. Cauza pe care o susţine World Doctors Orchestra în România este legată de necesitatea înfiinţării reţelei naţionale de telemedicină pentru epilepsie. Concertul de la Braşov are loc în 27 mai la Biserica Neagră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: