Vizită cu peripeţii la Săcele. Un bărbaţi şi-a ars musafirul cu o furculiţă încinsă după care l-a lăsat dezbrăcat în curte

Vizită cu peripeţii la Săcele. Un bărbaţi
şi-a ars musafirul cu o furculiţă încinsă după care l-a lăsat dezbrăcat în
curte

Agresorul a fost arestat. FOTOArhivă.

Patru bărbaţi, prieteni foarte buni, au aflat pe pielea lor că prea multă băutură strică. Unul dintre ei a ajuns în arest, iar altul la spital după ce a fost ars, bătut şi sechestrat.

Cei patru s-au întâlnit zilele trecute la un pahar de vin. Au uitat însă măsura şi au băut cu sticlele. La un moment dat au început să se certe. Din ce motiv niciunul nu mai ştie. Văzând că situaţia se încinge,cei doi musafiri au vrut să plece acasă. Doar unul a reuşit să scape. Cel de al doilea a fost luat la bătaie de gazdă. După ce l-a lovit bine, agresorul a luat o furculiţă, a încins-o la foc şi a ars victima. Ca umilinţa să fie completă i-a luat hainele şi papucii şi l-a lăsat dezbăcat în curte. Fratele agresorului nu a intervenit în scandal în schimb a văzut o oportunitate să meargă la furat. A lua cheile victimei, s-a dus la ea acasă şi i-a furat laptopul. Când a reuşit să scape, bărbatul agresat şi umilit a mers la poliţie. Atacatorul a fost arestat şi este acuzat de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările