Violenţe încheiate cu un ordin de protecţie într-o familie din Braşov

Violenţe încheiate cu un ordin de protecţie într-o familie din Braşov

FOTO 123rf

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”violenţă în familie” şi „ameninţare”.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi săptămâna aceasta de către o femeie din municipiul Braşov, cu privire la faptul că pe 25 februarie ar fi fost agresată fizic şi ameninţată cu acte de violenţă de către soţul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au constatat că bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soţia sa şi anterior, în data de 30 ianuarie, dar la vremea aceea, femeia nu a sesizat cadrele de poliţie.

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbatul în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor", precizeaz[ IPJ Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: