Vin banii pentru drumurile judeţe. Mai multe tronsoane importante vor fi asfaltate

Vin
banii pentru drumurile judeţe. Mai multe tronsoane importante vor fi asfaltate

Drumul Ruşinii este cel mai prost drum din judeţul Braşov. FOTOArhivă.

Reprezentanţii Guvernului au anunţat că vor aloca Braşovului cele 16 milioane de lei promise. Acest lucru se va întâmpla la rectificarea bugetară.

Unul dintre drumurile care au nevoie urgent de reparaţii este Drumul Ruşinii, Hoghiz- Şercaia. Se va mai repara şi DJ 112C, Satu Nou – Dumbrăviţa – Vlădeni, pe o porţiune de 5 kilometri. De finaţare va beneficia şi  DJ 730, Şirnea – limita de judeţ cu Argeşul.  Pe DJ 103G, Braşov – Sânpetru – Bod, se va face reabilitarea drumului şi repararea podului, o investiţie de 1,3 milioane de lei.

Se mai are în vedere şi drumul dintre Apaţa şi Augustin. Există şi discuţii pentru o porţiune de 20-25 de kilometri, care dacă va fi reabilitată va scurta distanţa către Braşov pentru locuitorii din Racoş, care nu vor mai fi nevoiţi să ajungă la DN13 şi să străbată Valea Bogăţii pentru a ajunge către Braşov. Un drum de importanţă turistică şi care va beneficia şi el de repraţii este DC 81, Victoria – Viştişoara – Complexul Sâmbăta. Acesta este acum pietruit şi urmează să se toarne asfalt, scrie newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: