VIDEO Gestul unui poliţist din Braşov în trafic. „Dacă ar fi fost jandarmii, ar fi bătut maşina că nu mai vrea să meargă“

VIDEO
Gestul unui poliţist din Braşov în trafic. „Dacă
ar fi fost jandarmii, ar fi bătut maşina că nu mai vrea să
meargă“

Captură din videoul lui Cristian Popa/Facebook

Imagini cu un poliţist din Braşov care împinge o maşină au fost postate miercuri, 20 februarie, pe contul de Facebook al unui braşovean.

Ştiri pe aceeaşi temă

O înregistrare cu un poliţist din Braşov de la Serviciul Rutier care împinge o maşină în trafic au apărut miercuri, 20 februarie, pe reţelele sociale.

Filmuleţul are doar câteva secunde şi a fost postat pe Facebook de Cristian Popa, un consilier local din oraşul Săcele, judeţul Braşov, alături de mesajul „Ce înseamnă să fii poliţist în slujba cetaţeanului, felicitări Poliţia Rutieră Braşov!“.

La postarea sa, oamenii au comentat apreciind gestul poliţistului, unii au dat exemple similare din alte judeţe, iar alţii au scris afirmaţii de genul „dacă ar fi fost jandarmii, ar fi bătut maşina că nu mai vrea să meargă“.

Imaginile au fost distribuite de pagina de Facebook a Poliţiei Române.  

Mai puteţi citi:

VIDEO Cum arată un „4x4“ ecologic la spălătoria auto. Imagini cum numai în România poţi să vezi: varianta cu boi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările