VIDEO A venit iarna în Harghita. Stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri

VIDEO A venit iarna în
Harghita. Stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri

Zăpada s-a aşternut peste oraş. FOTObrasovultau.ro

Judeţul Harghita a trecut în doar 24 de ore prin două anotimpuri. Dacă sâmbătă dimineaţa era primăvară în toată regula, acum este iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stratul de zăpadă măsoară în unele zone chiar şi 10 centimetri . Turiştii au fost surprinşi de schimbarea bruscă de temperatură. Vremea este azi mai rece şi cu 15 grade faţă de zilele trecute. „Am fost surprinşi că a nins şi s-a răcit atât de tare. Noroc că am avut la noi ceva haine mai groase. În rest e frumos. Nu credeam că mai vedem zăpadă anul acesta“, a spus Ioan Corvos, turist.

Localnicii însă spun că sunt obişnuiţi cu schimbările bruşte de temperatură. „Au fost ani în care şi în mai am avut zăpadă. Suntem obişnuiţi. Nu cred însă că această iarnă târzie va ţine prea mult“, a spus Arpad Sandor.

Meteorologii spun că în următoare ziele vremea se va încălzi, iar stratul de zăpadă se va topi. Până atunci însă şoferii care traversează judeţul Harghita trebuie să aibă anvelope de iarnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: