VIDEO Smash Room, locul unde poţi sparge ce vrei ca să scapi de stres. Cât trebuie să plăteşti

VIDEO Smash Room, locul unde poţi sparge ce vrei ca să scapi de stres. Cât trebuie să plăteşti

La Smah Room puteţi să vă eliberaţi de stres şi să spargeţi obiecte. FOTOSebastian Bandula.

La Smash Room clienţii pot sparge diverse obiecte, de la sticle la eletronice, pentru a scăpa de stres şi a se distra în acelaşi în timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Nu odată am simţit nevoia să spargem ceva ca să ne calmăm. În Braşov există acum un loc special amenajat pentru cei care vor să se elibereze de stres. Smash Room este un concept relativ nou în România şi, pe lângă Braşov, mai există astfel de tip de afacere doar în Bucureşti. Smash Room a fost deschisă acum două săptămâni şi conceptul a început să prindă la public. 

Investiţia s-a ridicat la 6.000 de euro. „La noi ideea este relativ nouă şi mai există Smash Room doar în Bucureşti. În străinătate însă sunt multe astfel de locuri. Eu am văzut câteva şi mi s-a părut interesant să aduc conceptul şi la noi în Braşov. Deocamdată suntem la început, dar clienţii încep să vină. Le place, povestesc apoi prietenilor şi aşa se propagă informaţia“, a declarat Sebastian Bandula, proprietarul Smash Room.

Pentru a putea intra în Smash Room trebuie să aveţi peste 18 ani şi o condiţie fizică bună. Clienţii beneficiază de echipament de protecţie tot timpul cât se află în Smash Room (salopetă, mănuşi şi cască). Este nevoie de programare, iar o sesiune durează între 10 şi 30 de minute în funcţie de pachetul ales. La Smash Room puteţi veni singur sau cu prietenii. Maximum patru persoane pot fi în acelaşi timp în cameră. 

La Smash Room puteţi sparge sticle de toate tipurile, dar şi obiecte electrocasnice. Puteţi să vă aduceţi şi singuri obiectele, dar acestea vor fi verificate înainte, pentru a se evita orice fel de pericol. Puteţi folosi bâte de baseball, ciocane, baroase, bastoane telescopice, dar şi crose de golf pentru a sparge obiectele alese. Există locuri separate pentru obiectele de sticlă şi cele electronice, pentru că la final totul se reciclează.

„Clienţii pot să spargă tot felul de obiecte, de la sticle de mai multe feluri şi dimensiuni, la eletronice gen telefoane, monitoare, tastaturi, laptopuri sau calculatoare. Este o modalitate perfectă de a scăpa de stres şi se a te distra în acelaşi timp. La final toate obiectele sparte se reciclează“, a mai spus Sebastian Bandula.

La final veţi primi un filmuleţ în slow motion, pentru a avea o amintire de la Smash Room. Pachetele costă de la 30 de lei la 60 de lei pentru o singură persoană, dar sunt şi pachete de 100 de lei pentru două persoane sau 180 de lei pentru patru persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: